Liiketoiminta-alue

Mediatalo Keskisuomalaisen keskeiset liiketoiminta-alueet ovat:

Lehdet ja sähköiset mediat

Kustannamme kuuttatoista 5–7-päiväistä lehteä, 28 paikallislehteä sekä 28 kaupunkilehteä sekä useita aikakausi- ja asiakaslehtiä.

Lehtiimme voit tutustua täältä.

Digipalvelut

Kattavat digipalvelumme koostuvat digitaalisesta mainonnasta (Display-mainonta, natiivimainonta, ohjelmallinen ostaminen, Google- ja somemainonta), digitaalisesta ulkomainonnasta (liikenneasemanäytöt, ulkonäytöt ja bussimediat), radiomainonnasta ja eurheilumarkkinoinnista.

Digipalveluihimme voit tutustua täältä.

Tutkimuspalvelut

Tutkimusyhtiömme Tietoykkönen Oy ja IRO Research Oy tarjoavat markkina- ja mielipidetutkimuspalveluita.

Markkinointi- ja viestintäpalvelut

Meiltä saat markkinoinnin ja viestinnän kokonaispalvelut, sisältömarkkinoinnin ja asiakaslehtipalvelut.

Palveluita tuottavat Kamua Oy ja Omnipress Oy.

Graafiset tuotantopalvelut

Valmistamme lehtiemme ilmoitusmateriaalit printti- ja digimedioihimme.

Painopalvelut

Konsernissamme on viisi sanomalehtipainoa Tuusulassa, Jyväskylässä, Lahdessa, Kouvolassa ja Pieksämäellä (Lehtisepät Oy). Myös arkkipainomme Painotalo Plus Digital sijaitsee Lahdessa.

Jakelu

Olemme Suomen valtakunnallisesti merkittävin yksityinen jakelutoimija. Jakelutoiminnastamme vastaavat Suomen Suoramainonta Oy, sekä varhaisjakelun yksiköt Päijät-Hämeessä ja Savon alueella.

Kiinteistöliiketoiminta

Keskisuomalainen-konsernilla on paljon kiinteistöjä eri puolilla Suomea. Haluamme hyödyntää omistuksessamme olevia kiinteistöjä parhaalla mahdollisella tavalla.

Tapahtumat

Järjestämme erilaisia messutapahtumia (Raha ja talous sekä Rekry, työelämä & koulutus) ja tapahtuma-alan Evento Awards -tapahtuman sekä Update Forum -seminaarin horeca-alan ammattilaisille.